Αποκάλυψη για τα Ταξι

ΝΕΑ
Αποκάλυψη: Έρχεται και νέα παράταση ζωής στα παλαιά Ταξί
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΑΝΔΡΗΣ
carandmotor.gr
08 MAR 2024
Ταξί Αθήνα
Για επιπλέον 6 μήνες αναμλενεται να ανασταλεί η απόσυρση από την κυκλοφορία των επαγγελματικών οχημάτων και για 8 μήνες στις πληγείσες περιοχές.
Νέα παράταση ορίων ηλικίας απόσυρσης από την κυκλοφορία των παλαιών και ρυπογόνων Ταξί και άλλων οχημάτων ετοιμάζει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε συνέχεια της προηγούμενης παράτασης που είχαν δώσει η οποία ισχύει έως τα τέλη Απριλίου 2024.
Πιο συγκεκριμένα η νέα παράταση που θα δοθεί μέσω σχετικής τροπολογίας θα ισχύει για 6 μήνες (έως τον Οκτώβριο του 2024) υπό την προϋπόθεση ότι έχει παραγγελθεί καινούριο αυτοκίνητο και τα αποδεικτικά έγγραφα θα πρέπει να επιδεικνύονται κάθε φορά, όπου αυτό απαιτείται, προκειμένου να τεκμηριωθεί η νομιμότητα κυκλοφορίας του Ταξί που έχει συμπληρώσει το όριο ηλικίας ενώ θα έχουν ήδη ενημερωθεί και τα Ιδιωτικά και Δημόσια ΚΤΕΟ για τη νέα παράταση «ζωής» που δόθηκε στα παλαιά επαγγελματικά οχήματα. Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες του Carandmotor.gr θα υπάρξει ειδική ρύθμιση για τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και της Φθιώτιδας για νέα παράταση ζωής στα παλαιά Ταξί για 8 μήνες χωρίς καμία προϋπόθεση!
carandmotor.gr