ΤΟ TESLA 3 ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


Το Tesla Model 3 γίνεται πολύ δημοφιλές ως ταξί στη Νέα Υόρκη καθώς όλο και περισσότεροι επαγγελματίες οδηγοί χρησιμοποιούν το ηλεκτρικό αυτό αυτοκίνητο.

Τον Οκτώβριο του 2019, η Electrek ανέφερε για πρώτη φορά ότι η Επιτροπή των Ταξί της Νέας Υόρκης (TLC), η οποία επιβλέπει τον στόλο των κίτρινων ταξί της πόλης, ενέκρινε το Tesla Model 3 ως το πρώτο ηλεκτρικό όχημα που είναι επιλέξιμο να γίνει κίτρινο ταξί στη Νέα Υόρκη.

Χρειάστηκε ένας ακόμη χρόνος μετά από αυτό για να φτάσει στο δρόμο το πρώτο κίτρινο ταξί Model 3. Μόλις ένας από τους οδηγούς έκανε το άλμα στο ηλεκτρικό, ξέραμε ότι θα ακολουθούσαν πολλά περισσότερα επειδή η οικονομία που προσφέρουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πραγματικά χρήσιμη στις υπηρεσίες των ταξί.

Ο Savas Tsitiridis, πρόεδρος της United Taxi Management NY, είδε την ευκαιρία και ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του πρόσθεσε τέσσερα ακόμη ηλεκτρικά αυτοκίνητα Tesla Model 3 στο στόλο της.

Εγκατέστησαν ακόμη και το δικό τους σταθμό φόρτισης Chargepoint για να φορτίσουν τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, τα οχήματα της Tesla γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλή ως ταξί στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των αγορών όπως η Ολλανδία, όπου ένας στόλος άνω των 100 οχημάτων Tesla λειτουργεί ως ταξί από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ από το 2014.

Στη Βόρεια Αμερική, τα ηλεκτρικά οχήματα δεν ήταν τόσο δημοφιλή για χρήση ως ταξί, αλλά θα λέγαμε ότι όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co